El Nabil - Vůně, které vás přenesou do dalekého orientu

Parfémy patří neodmyslitelně do základní výbavy každé ženy a každého muže, kteří o sebe pečují a chtějí být přitažliví v každé situaci. Provonět si můžete i svůj domov. 

Vůně, které vás přenesou do dalekého orientu

Vůní a parfémů je opravdu mnoho, ale stále větší oblibu mezi nimi zaznamenávají orientální parfémy. Tyto vůně jsou naprosto originální a nezapomenutelné. Poté, co k nim přivoníte, budete mít pocit, že jste se ocitli v příbězích tisíce a jedné noci

Orientální parfémy mají ještě jednu velmi oceňovanou vlastnost. Vzhledem k široké nabídce, je možné vybrat si vhodný parfém pro každou příležitost. A to na významnou společenskou událost, na obchodní jednání nebo jen na odpolední posezení s přáteli

Mezi nejvíce vyhledávané orientální parfémy pro ženy patří například orientální arabský parfém Oud Warda. Tento něžný a osvěžující parfém je vhodný především pro horké letní dny. Oslní vás vůní růže, dřeva a pižma. V nabídce jsou pochopitelně také zajímavé parfémy pro zajímavé muže. Velký úspěch má kupříkladu orientální arabský parfém pro muže Musc Patchouli, ve kterém se snoubí orientální kořeněná květinová vůně s pačuli a pižmem.

Orientální vůně do vašeho domova

Provonět si ale můžete i svůj domov. Jednou z možností jsou bytové parfémy s nevtíravou a uklidňující vůní. Vyzkoušet můžete interiérový parfém Pure White, který voní svěžestí a čistotou nebo orientální arabský parfém do interiéru Pivoine d´Asie, který voní po asijské pivoňce, florentinském kosatci a madagaskarské vanilce.

  • Manipulace je velice snadná.
  • Ratanové tyčinky vložíte do parfému, aby absorbovaly esenciální olej.
  • Pak otočíte tyčinky nasáklou stranou nahoru a necháte si provonět svůj domov.
  • Po třech až čtyřech dnech se tyčinky vymění za nové.

Další možností, jak si doma navodit příjemné a originální prostředí, jsou orientální Bakhoory neboli kadidla. Kadidelnice je skladná a můžete ji snadno přenést v kapse nebo v kabelce. Používá se k čistému vykuřování i v automobilech.

Orientální parfémy značky El Nabil jsou zárukou dubajské kvality. Na jejich výrobu se používají pouze prvotřídní orientální přísady. Díky tomu vydrží vůně po celý den. Parfémy neobsahují alkohol.